Populairste items van CARMIN’

CARMIN’ SINDS 2014

CARMIN’ staat voor echt vakmanschap. Handgemaakte industriële meubels met elk een uniek karakter en een eigen verhaal. Ontdek zelf het geheim van de vakman.

DEALER LOGIN
Mangohout boom

Eerder bekeken door jou

Industriële meubels van CARMIN’

CARMIN’ staat voor industriële meubels, vervaardigd door vakmensen. Een betaalbare collectie stoere meubels, waarbij elk meubel een eigen verhaal heeft en past in een industrieel interieur anno nu. Elk van onze betaalbare industriële meubels is uniek. De CARMIN’ collectie is verkrijgbaar bij veel verkooppunten in o.a. Nederland en Duitsland. Zo kun je ontdekken of de industriële meubels vintage genoeg zijn voor jouw interieur, of dat je toch liever voor minder vintage meubels gaat.

Een interieur CARMIN’: stoelen, tafels & kasten

Een industriële eetkamer begint met een eettafel én vier, zes of misschien wel 8 eetkamerstoelen. Boven die tafel hoort natuurlijk een stoere metalen hanglamp. Tot zover de eetkamer. In jouw industriële interieur hoort natuurlijk een opvallende bank als eye-catcher van jouw interieur. Daarnaast een metalen vloerlamp en een industriële salontafel. Tot slot nog een stoere industriële kast: wordt het een boekenkast, opbergkast, vakkenkast of toch een vitrinekast, in de CARMIN’-collectie vind jij de juiste items.

Leer, metaal en robuust hout

De stoere combinatie van leer, metaal en robuust hout vormt de basis van de CARMIN’-collectie. Deze materialen vormen de kern van wat elk item uniek maakt, geen stuk van elk van de materialen is helemaal hetzelfde. Dit gecombineerd met echt vakmanschap zorgt ervoor dat jij bij de keuze voor CARMIN’ gaat voor écht industrieel.

Kleuren in een industrieel interieur

Donker vormt al lang niet meer de boventoon in een industrieel interieur. Juist de combinatie met bijvoorbeeld wit of een lichtere grijstint maken jouw interieur helemaal van nu. Om continue op de hoogte te blijven of inspiratie op te doen voor jouw interieur kun je ons het beste volgen op Facebook of Instagram. Hier vind je dagelijks alles over industriële meubels CARMIN’.

Overtuigd door CARMIN’

Heeft CARMIN’ ook jou overtuigd, zoek dan online naar CARMIN’ of bezoek een van onze verkooppunten in Nederland en Duitsland. Kies je voor industrie meubels van CARMIN’, dan weet je dat het goed zit. Op al onze producten in onze industriële collectie zit 2 jaar productgarantie. Hak vandaag de knoop door en bestel jouw nieuwe industriële meubels bij een van onze gepassioneerde dealers.