Industriële kasten bij CARMIN'

CARMIN' staat voor industriële kasten, vervaardigd door vakmensen. Een betaalbare collectie stoere kasten, waarbij elk meubel een eigen verhaal heeft en past in een industrieel interieur anno nu. Elk van onze industriële, retro en vintage kasten is van hoge kwaliteit. Bij onze verkooppunten kun je alle industriële kasten bekijken. Zo kun je ontdekken of de industriële kast vintage genoeg zijn voor jouw interieur, of dat je toch liever voor een minder vintage kast gaat.

Een interieur CARMIN': mét industriële kasten

De industriële kast is er in alle soorten, maten én kleuren. Ook in vorm heb je de keuze tussen een klein kastje, om bijvoorbeeld wat kleine spullen op te bergen, of een grote industriële buffetkast of industriële vitrinekast. In de CARMIN'-collectie kun je eigenlijk alle kanten op, van een opvallende eye-catcher tot een minimalistische industriële kast. Bovendien heb je kasten voor in de eet- of woonkamer en industriële kasten die beter passen in de slaapkamer, zoals een industriële kleding- of opbergkast.

Leer, metaal en robuust hout

Industriële materialen als leer, metaal en robuust hout vormen de basis voor onze industriële meubelen. Iedere kast die ons verlaat is gemaakt door vakmensen met kennis van materialen en de industriële stijl. Op die manier is elk item uit de CARMIN'-collectie uniek en past deze zonder twijfel in jouw industriële interieur.

Kleuren in een industrieel interieur

Donker vormt al lang niet meer de boventoon in een industrieel interieur. Juist de combinatie met bijvoorbeeld wit of een lichtere grijstint maken jouw interieur helemaal van nu. Om continue op de hoogte te blijven of inspiratie op te doen voor jouw interieur kun je ons het beste volgen op Facebook of Instagram. Hier vind je dagelijks alles over de industriële meubels van CARMIN'.

Overtuigd door CARMIN'

Heeft CARMIN' ook jou overtuigd, kies dan direct online de leverdatum van jouw industriële kast. Kies je voor industriële, retro en vintage kasten van CARMIN', dan weet je dat het goed zit. Op al onze producten zit standaard 2 jaar productgarantie. Hak vandaag de knoop door en bestel jouw nieuwe kast bij een van de CARMIN' verkooppunten.