Industriële TV-meubels bij CARMIN'

CARMIN' staat voor industriële TV-meubels, vervaardigd door vakmensen. Een betaalbare collectie stoere TV-meubels, waarbij elk meubel een eigen verhaal heeft en past in een industrieel interieur anno nu. Elk van onze industriële, retro en vintage TV-meubels zijn van hoge kwaliteit. Bij onze verkooppunten kun je alle industriële TV-meubels bekijken. Zo kun je ontdekken of de industriële TV-meubels vintage genoeg zijn voor jouw interieur, of dat je toch liever voor een minder vintage TV-meubel gaat.

Een interieur CARMIN': mét industriële TV-meubels

TV’s zijn er in alle soorten, maten en kleuren. Bij CARMIN' vind je enkel industriële TV-meubels met een verhaal. Elk TV-meubel is een uniek en wordt gemaakt door vakmensen met kennis van meubels en gevoel voor onze favoriete stijl. Elk TV-meubel of industrieel TV dressoir past daardoor naadloos in ieder industrieel interieur. De CARMIN'-collectie is stoer en bevat TV kastjes en TV dressoirs, maar ook middelgrote TV kasten.

Leer, metaal en robuust hout

Alhoewel je leer misschien niet zo snel zult tegenkomen zijn de andere twee materialen: metaal en hout dé materialen waarvan onze industriële TV meubels zijn gemaakt. De ruwheid van deze materialen maakt ieder TV meubel volledig uniek. Daarnaast worden al onze items gemaakt door echte vakmannen met verstand van écht industrieel om zo tot de perfecte look te komen. Dit zorgt er ook voor dat ieder item uit de CARMIN'-collectie volledig uniek is, wat soms terugkomt in hele kleine dingen.

Kleuren in een industrieel interieur

Donker vormt al lang niet meer de boventoon in een industrieel interieur. Juist de combinatie met bijvoorbeeld wit of een lichtere grijstint maken jouw interieur helemaal van nu. Om continue op de hoogte te blijven of inspiratie op te doen voor jouw interieur kun je ons het beste volgen op Facebook of Instagram. Hier vind je dagelijks alles over industriële meubels van CARMIN'.

Overtuigd door CARMIN'

Heeft CARMIN' ook jou overtuigd, kies dan direct online de leverdatum van jouw industriële TV-meubel. Kies je voor industriële, retro en vintage TV-meubels van CARMIN', dan weet je dat het goed zit. Op al onze producten zit standaard 2 jaar productgarantie. Hak vandaag de knoop door en bestel jouw nieuwe TV-meubel bij een van onze verkooppunten.