Industriële eettafels bij CARMIN'

CARMIN' staat voor industriële eettafels, vervaardigd door vakmensen. Een betaalbare collectie stoere eettafels, waarbij elk meubel een eigen verhaal heeft en past in een industrieel interieur anno nu. Elk van onze industriële, retro en vintage eettafels is van hoge kwaliteit. Bij onze verkooppunten kun je alle industriële eettafels bekijken. Zo kun je ontdekken of de industriële eettafel vintage genoeg zijn voor jouw interieur, of dat je toch liever voor een minder vintage eettafel gaat.

Een interieur CARMIN': mét industriële eettafels

Dineren in een industriële woonkamer aan een opvallende industriële eettafel voor 4, 6 of misschien wel 8 personen. De keuze voor een stoere eettafel zorgt voor een eye-catcher in jouw interieur waaraan je veel tijd zult besteden. Kies voor een opvallend massief houten blad, een industriële ronde eettafel of juist een rechthoekige industriële eettafel. Al onze industriële eettafels zijn vervaardigd door vakmensen met verstand van materiaal en stijl. Kies je voor een item uit de CARMIN'-collectie, dan kies je voor echt industrieel.

Metaal en robuust hout

Metalen poten en een houten blad, dat is de industriële eettafel. Kies voor een spinpoot, een X-poot of een U-poot en bepaal vervolgens welk blad jij op jouw industriële eettafel wilt. Beide samen, plus het vakmanschap van onze vakmannen zorgt ervoor dat jij bij de keuze voor CARMIN' gaat voor écht industrieel.

Kleuren in een industrieel interieur

Donker vormt al lang niet meer de boventoon in een industrieel interieur. Juist de combinatie met bijvoorbeeld wit of een lichtere grijstint maken jouw interieur helemaal van nu. Om continue op de hoogte te blijven of inspiratie op te doen voor jouw interieur kun je ons het beste volgen op Facebook of Instagram. Hier vind je dagelijks alles over industriële meubels bij CARMIN'.

Overtuigd door CARMIN'

Heeft CARMIN' ook jou overtuigd, kies dan direct online de leverdatum van jouw industriële eettafel. Kies je voor industriële, retro en vintage eettafels van CARMIN', dan weet je dat het goed zit. Op al onze producten zit standaard 2 jaar productgarantie. Hak vandaag de knoop door en bestel jouw nieuwe eettafel bij een van onze verkooppunten.