Industriële salontafels bij CARMIN'

CARMIN' staat voor industriële salontafels, vervaardigd door vakmensen. Een betaalbare collectie stoere salontafels, waarbij elk meubel een eigen verhaal heeft en past in een industrieel interieur anno nu. Elk van onze industriële, retro en vintage salontafels is van hoge kwaliteit. Bij onze verkooppunten kun je alle industriële salontafels bekijken. Zo kun je ontdekken of de industriële salontafel vintage genoeg zijn voor jouw interieur, of dat je toch liever voor een minder vintage salontafel gaat.

Een interieur CARMIN': mét industriële salontafels

Tegenwoordig heb je de keuze uit één, twee of soms zelfs een set van drie industriële salontafels die je in de woonkamer bij elkaar zet. Dit kunnen verschillende maten van hetzelfde item zijn, maar ook verschillende industriële salontafels. Het enige dat op zal vallen is dat elk item in de CARMIN'-collectie volledig uniek is. Onze vakmensen hebben kennis van de materialen en de stijl, waardoor zij altijd een perfecte match maken met jouw industriële interieur. Welke optie het ook wordt, de CARMIN'-collectie heeft het allemaal.

Metaal en robuust hout

De combinatie van metaal en hout geeft een salontafel een echte industriële uitstraling. Beide materialen worden zo bewerkt door onze vakmannen dat elk item uit de CARMIN'-collectie volledig uniek is en een eigen verhaal heeft. Deze combinatie van materiaal met echt vakmanschap zorgt ervoor dat jij bij de keuze voor CARMIN' gaat voor écht industrieel.

Kleuren in een industrieel interieur

Donker vormt al lang niet meer de boventoon in een industrieel interieur. Juist de combinatie met bijvoorbeeld wit of een lichtere grijstint maken jouw interieur helemaal van nu. Om continue op de hoogte te blijven of inspiratie op te doen voor jouw interieur kun je ons het beste volgen op Facebook of Instagram. Hier vind je dagelijks alles over industriële meubels CARMIN'.

Overtuigd door CARMIN'

Heeft CARMIN' ook jou overtuigd, kies dan direct online de leverdatum van jouw industriële salontafel. Kies je voor industriële, retro en vintage salontafels van CARMIN', dan weet je dat het goed zit. Op al onze producten in onze industriële winkel zit 2 jaar productgarantie. Je betaalt nooit teveel dankzij onze laagste prijs garantie én wij bieden een onwijs goede service. Hak vandaag de knoop door en bestel jouw nieuwe salontafel bij een van onze verkooppunten.