Het verhaal achter CARMIN’

CARMIN’ is ontstaan uit een heldere wens: betaalbaar vakmanschap én unieke industriële meubels met karakter. Een brede collectie met industriële meubels, verlichting en woonaccessoires volgens de laatste trends. Het grootste deel van onze collectie wordt door onze eigen vakmensen vervaardigd. Onze collectie stelt iedereen in staat om zijn/haar eigen twist te geven aan een industrieel interieur.

Vervaardigd door vakmensen

Het unieke van CARMIN’ is dat de kern van ons assortiment wordt vervaardigd door vakmensen. Dit zijn mensen met liefde voor de materialen, terwijl ze ook een erg sterke kijk hebben op een industrieel interieur. Juist die combinatie zorgt ervoor dat onze industriële meubels altijd verrassen en passen in de stijl van jouw interieur.

Liefde voor de materialen

Leer, staal en hout zijn zeer robuuste producten. Het bewerken van deze natuurlijke materialen vergt een bepaalde passie, een gevoel, om zo het maximale uit de materialen te halen. Met trots kunnen wij stellen dat onze vakmensen dit gevoel hebben en weten hoe zij jou blij kunnen maken met een stoere toevoeging aan jouw industriële interieur.

CARMIN’ verkoper worden

Wij zijn op zoek naar gepassioneerde winkels die de CARMIN’ beleving willen toevoegen aan hun assortiment. Neem voor meer informatie contact op met Robbert Peters op telefoonnummer +31612503628 of via het algemene CARMIN’ telefoonnummer op 085 773 1738.

Eerder bekeken door jou