Verzendmethodes

Dropshipment orders plaatsen binnen Nederland en België

Direct een order bij de comsument laten leveren? Geen probleem!
Dropshipment orders dienen via onze webshop te worden ingegeven. Selecteer 'nieuw adres' bij het afleveradres. Bij het ingeven van de order verzoeken wij u om het emailadres en/of het telefoonnummer van de consument op te geven, zodat wij de levering van tevoren kunnen aanmelden.

Verzendkosten dropshipment binnen Nederland en België

Bij een directe levering brengen wij verzendkosten in rekening. De hoogte van de verzendkosten worden bepaald door de geselecteerde artikelen in uw winkelmand. Salontafels en bijzettafels verzenden wij via DHL.

Overige artikelen worden geleverd per koeriersdienst of per vrachtwagen. De kosten hiervan worden berekend aan de hand van het aantal colli, afmetingen en het gewicht van de artikelen van de geplaatste order. U vindt deze kosten terug in de volgende stap bij het orderoverzicht.

Standaard levering binnen Nederland

Uw order wordt franco geleverd op uw factuur adres als u de minimale orderwaarde (€750,-) heeft bereikt. Wij rekenen bij een standaard levering geen extra vrachtkosten.

Standaard levering buiten Nederland

Uw order wordt franco geleverd in Duitsland en België als u de minimale orderwaarde heeft bereikt (€1000 BE, €1500 DU) Wij rekenen bij een standaard levering geen extra vrachtkosten.

Order afhalen in ons magazijn

Het is mogelijk om uw order zelf af te komen halen in ons magazijn te Gendt. De goederen dienen minimaal 1 dag van te voren aangemeld te worden voor afhalen.